Išskirtinė vaizdo kokybė

Naujasis InfiRay MATE MAH50R optinio taikiklio priedėlis pasižymi išskirtine vaizdo kokybe dėl 640*512 jutiklio rezoliucijos, 50 Hz kadrų dažnio ir NETD≤18mk šiluminio jautrumo. Šios specifikacijos leidžia užfiksuoti daugiau detalių ir perteikti itin aiškius vaizdus. Dėl aukštos kokybės jau daugybė medžiotojų pasirinko šį priedėlį – nepraleiskite progos mėgautis neprilygstama vaizdo kokybe su geriausiu priedėliu rinkoje!

18mk Mah50r
Sbfj2507

Tikslumas dėka balistinio skaičiuotuvo ir integruoto tolimačio

MATE MAH50R balistinis skaičiuotuvas padeda numatyti ir koreguoti šūvio trajektoriją, taip pagerindamas šūvio tikslumą ir sumažindamas atsitiktinių sužalojimų riziką. Būkite užtikrinti, kad kiekvienas šūvis būtų tikslus. InfiRay MATE MAH50R su integruotu lazeriniu tolimačiu gali nustatyti tikslų atstumą iki taikinio – maks. 1200±1m. Pasirinkite tikslumą ir saugumą jau šiandien!

Dvi papildomos magnetinės baterijos

Norint išvengti išsikrovusio prietaiso nepatogiu metu, MAH50R komplektacijoje yra net dvi papildomos magnetinės baterijos! Šias magnetines baterijas itin lengva prijungti ar pakeisti. 

Infiray Mate Mah50r Optinio Taikiklio Priedėlis (3)
Sbfj3124

Monokuliaras ir priedėlis viename

InfiRay MAH50R yra universalus prietaisas, kurį galima naudoti kaip priedėlį arba kaip monokuliarą su papildomu okuliaru. Universalus priedėlis, kuris pritaikytas medžiotojų poreikiams patenkinti.

Akimirkos, kuriomis norisi dalintis

Mėgaukitės galimybe dalintis nepakartojamomis medžioklės akimirkomis su draugais. MAH50R aukščiausios kokybės vaizdas ir tikslumas paverčia kiekvieną medžioklę pasididžiavimo vertą pasakojimą. Nepaleiskite progos išbandyti šį priedėlį ir patirkite medžioklės malonumą visiškai naujame lygmenyje!

Infiray Outdoor Progamele

Specialisto testavimas

Visi MATE serijos termovizoriniai taikikliai

Sutaupyk net iki 500 eurų!

Susisiekite su mumis!

InfiRay Outdoor Lietuva

📞 +370 677 94009
✉️ info@infiray-outdoor.lt

Adresas

📍 Ateities g. 31, Vilnius, 06326

Darbo laikas

I-V 9.00-17.00
VI-VII nedirbame

Mūsų partnerių parduotuvės

Rašykite mums dabar!