Nocpix VISTA H50 termovizorius

2695,00 

VISTA H50 termovizorius – tai naujausias InfiRay premium kokybės termovizorius iš Nocpix serijos. Ši aukščiausios klasės linija išsiskiria pažangiomis technologijomis, kurios garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą ir aiškumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

  • Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje
  • 3 metų garantija. Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas Lietuvoje
  • 100% Saugus Atsiskaitymas per PaySera sistemą

Premium kokybės linija Nocpix

VISTA H50 termovizorius – tai naujausias InfiRay premium kokybės termovizorius iš Nocpix serijos. Ši aukščiausios klasės linija išsiskiria pažangiomis technologijomis, kurios garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą ir aiškumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Aukščiausia vaizdo kokybė

Nocpix VISTA H50 užtikrina išskirtinę vaizdo kokybę, remdamasis naujausiomis technologijomis. Su 640×512 jutikliu, 12 μm pikselio dydžiu, NETD ≤15 mK šiluminiu jautru, šis termovizorius fiksuoja ypač detalius vaizdus net esant minimaliems temperatūrų skirtumams. Termovizorius garantuoja itin aiškų ir ryškų vaizdą sudėtingiausiomis sąlygomis. 60 Hz kadrų dažnis užtikrina sklandų vaizdo perdavimą, leidžia neprarasti vaizdo aiškumo ir stabilumo stebint net ir greitai judančius objektus.
Sernas Copy

HD 2560×2560 AMOLED ekranas

HD 2560×2560 AMOLED ekranas suteikia neprilygstamą vaizdo kokybę ir tikslumą. Dėl itin didelės raiškos šis ekranas perteikia detalius ir ryškius vaizdus, kas yra itin svarbu stebint smulkias detales ar sudėtingus objektus. AMOLED technologija taip pat pasižymi sodriomis spalvomis, aukštu kontrasto lygiu, užtikrina aiškų vaizdą tiek dieną, tiek naktį. Ekranas ne tik patvarus, bet ir energiją taupantis, kas leidžia ilgiau naudoti prietaisą, nepakenkiant vaizdo kokybei.

Vision System Immersive Vision

Vaizdo apdorojimas su Vision+

Perduodamas vaizdas dar niekada nebuvo toks aiškus – su Vision+ technologija termovizorius išsiskiria neprilygstama vaizdo kokybe, suteikdamas detalumą ir ryškumą net sudėtingiausiomis sąlygomis. Ši technologija suteikia itin didelį detalumą, ryškumą ir platesnį matymo lauką, leidžiantį vartotojui matyti aiškesnį, sodresnį vaizdą. Integruotas Pure Vision Mode padidina vaizdo kokybę ir kontrastą sudėtingose aplinkos sąlygose, todėl objektai tampa geriau matomi, net esant itin blogoms oro sąlygoms.

Objektyvo šviesos pralaidumas

F0.9 objektyvas praleidžia 20 % daugiau šviesos, palyginti su įprastu F1.0 objektyvu, todėl Nocpix Vista serijos termovizorių perduodami vaizdai yra dar labiau ryškesni ir aiškesni.

Aptikimo galimybės

50mm objektyvas užtikrina platų matymo lauką ir aukštą detalumo lygį net dideliais atstumais. Šis objektyvas leidžia efektyviai aptikti ir analizuoti objektus net ir dideliame nuotolyje, suteikdamas išsamią ir aiškią informaciją apie stebimus taikinius. Aptikimo atstumas iki 2600 metrų.

Platus matymo laukas

Matymo laukai 8.8×7.0° / 15×12° leidžiančias jums geriau suprasti aplinką. 8.8×7.0° – tai kampas, kurį matote per prietaisą esant didesniam priartinimui. Šis siauresnis, bet detalesnis vaizdas leidžia susikoncentruoti į konkrečius objektus ar taikinius, suteikiant jums išsamesnę informaciją apie juos.15×12° – tai kampas, kurį matote esant mažesniam priartinimui. Šis platesnis matymo laukas leidžia apžvelgti didesnį aplinkos plotą, padedant geriau suvokti, kas vyksta aplinkui ir įvertinti platesnį kontekstą.

Apsaugos klasė IP67

Prietaisas yra visiškai apsaugotas nuo dulkių ir visiškai atsparus vandeniui, net jei yra panardintas iki 1 metro gylio iki 30 minučių. Tai garantuoja, kad Nocpix VISTA H50 gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, įskaitant lietų, sniegą, ir purvą, taip pat atsparus vandens įsiskverbimui, kas leidžia jį naudoti net ir ekstremaliausiomis sąlygomis.

Vista 2024 08 Spoteris 039

Tylūs mygtukai

Tylūs mygtukai yra specialiai sukurti siekiant pagerinti vartotojo patirtį ir funkcionalumą įvairiose situacijose. Šie mygtukai veikia be garso, todėl puikiai tinka, kai reikia išlaikyti tylą, pavyzdžiui, medžioklėje. Tai padeda išvengti trukdžių ir nekelia triukšmo, kuris galėtų išgąsdinti gyvūnus. Be to, tylūs mygtukai yra atsparūs dulkių ir vandens poveikiui, kas padidina prietaiso ilgaamžiškumą ir patikimumą, užtikrinant jo patikimą veikimą net ekstremaliomis sąlygomis.

User Friendly Design

Reality+ Technologija

Naujasis Nocpix VISTA H50 termovizorius  pagamintas su Reality+ technologija.  Ši technologija pašalina „vaizdo triukšmą”, padidina vaizdo kontrastą ir išryškina detales, sukuria daug ryškesnį ir aiškesnį šiluminį vaizdą. Ši technologija lemia žymiai aukštesnę ir pranašesnę vaizdo kokybę.

Specifikacijos

ModelisNocpix VISTA H50
Raiška640×512
Pikselio dydis,μm12
Šiluminis jautrumas NETD,mK≤15
Kadrų dažnis,Hz60
Objektyvas,mm50 F0.9
Matymo laukas, ° 8.8×7.0
/15×12
Artinimas4~40
Aptikimo atstumas2600
Dioptrijos-4~+6
EkranasAMOLED 2560×2560
Baterijos talpa4400 mAh
Maks. veikimo laikas, (t=22°C)val5,5
Garso įrašymasTaip
Atminties talpa, GB64
Apsaugos klasėIP67
Darbinė temperatūra, °C-20 ~ +50
Svoris ,g (su baterija)630
Dydis, mm190×67×79