Nocpix LUMI P13 termovizorius

695,00 

Nocpix LUMI serijos termovizoriai– tai naujausias InfiRay premium kokybės termovizoriai iš Nocpix linijos.Ši naujoji LUMI serija yra atnaujinta ir patobulinta IRIS serija, išsiskirianti moderniausiomis technologijomis ir aukščiausios kokybės vaizdo sprendimais. Ji garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą ir aiškumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis, suteikiant jums detalų vaizdą.

  • Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje
  • 3 metų garantija. Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas Lietuvoje
  • 100% Saugus Atsiskaitymas per PaySera sistemą

Premium kokybės linija Nocpix

Nocpix LUMI serijos termovizoriai– tai naujausias InfiRay premium kokybės termovizoriai iš Nocpix linijos. Ši naujoji LUMI serija yra atnaujinta ir patobulinta IRIS serija, išsiskirianti moderniausiomis technologijomis ir aukščiausios kokybės vaizdo sprendimais. Ji garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą ir aiškumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis, suteikiant jums detalų vaizdą.

lumi aukstos kokybes vaizdas

Puiki vaizdo kokybė

256×192 raiška suteikia aiškų ir detalų vaizdą, leidžiantį lengvai atskirti smulkias detales ir objekto savybes. Mažas 12μm  pikselio dydis užtikrina didesnį vaizdo detalumą ir tikslumą, leidžiantį fiksuoti smulkias temperatūrų skirtumus ir aiškiai matyti net mažiausius objektus. NETD ≤20mK šiluminis jautrumas garantuoja, kad net ir menkiausi temperatūrų skirtumai bus aiškiai matomi. Tai leidžia stebėti subtilius šilumos pokyčius ir gauti tikslius duomenis net sudėtingomis sąlygomis. Aukštas 50Hz kadrų dažnis užtikrina sklandų vaizdo perdavimą ir stabilumą, leidžiantį efektyviai stebėti greitai judančius objektus be vaizdo iškraipymų ar trukdžių.

HD 1024×768 AMOLED ekranas

Su 1024×768 pikselių raiška, ekranas suteikia aiškų ir detalią vaizdą, leidžiantį lengvai atskirti smulkias detales ir objekto savybes. Tai yra ypač naudinga, kai reikia tiksliai įvertinti situaciją arba analizuoti smulkius elementus. AMOLED technologija pasižymi puikiu spalvų atkūrimu, kas suteikia išskirtinį kontrastą ir vaizdo sodrumą. Tai leidžia geriau matyti detales ir suteikia vaizdą, kuris yra aiškesnis ir malonesnis akiai.

Reality+ Technologija

Naujasis termovizorius Nocpix LUMI P13 pagamintas su Reality+ technologija. Ši technologija pašalina „vaizdo triukšmą”, padidina vaizdo kontrastą ir išryškina detales, sukuria daug ryškesnį ir aiškesnį šiluminį vaizdą. Ši technologija lemia žymiai aukštesnę ir pranašesnę vaizdo kokybę.

Screenshot 2024 09 25 At 22.02.39

Objektyvo šviesos pralaidumas

F0.9 objektyvas praleidžia 20 % daugiau šviesos, palyginti su įprastu F1.0 objektyvu, todėl Nocpix LUMI serijos termovizorių perduodami vaizdai yra dar labiau ryškesni ir aiškesni.

Screenshot 2024 09 25 At 23.27.19

Aptikimo galimybės

13mm objektyvas leidžia efektyviai aptikti ir analizuoti objektus iki 670 metrų.

Apsaugos klasė IP67

Prietaisas yra visiškai apsaugotas nuo dulkių ir visiškai atsparus vandeniui, net jei yra panardintas iki 1 metro gylio iki 30 minučių. Tai garantuoja, kad Nocpix LUMI P13 gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, įskaitant lietų, sniegą, ir purvą, taip pat atsparus vandens įsiskverbimui, kas leidžia jį naudoti net ir ekstremaliausiomis sąlygomis.

Tylūs mygtukai

Tylūs mygtukai yra specialiai sukurti siekiant pagerinti vartotojo patirtį ir funkcionalumą įvairiose situacijose. Šie mygtukai veikia be garso, todėl puikiai tinka, kai reikia išlaikyti tylą, pavyzdžiui, medžioklėje. Tai padeda išvengti trukdžių ir nekelia triukšmo, kuris galėtų išgąsdinti gyvūnus. Be to, tylūs mygtukai yra atsparūs dulkių ir vandens poveikiui, kas padidina prietaiso ilgaamžiškumą ir patikimumą, užtikrinant jo patikimą veikimą net ekstremaliomis sąlygomis.

Tylus Mygtukai Lumi

Spalvų paletė

LUMI P13 temrovizorius yra aprūpintas įvairiomis spalvų paletėmis, tarp kurių raudonos ir žalios paletės skirtos apsaugoti akis nuo nuovargio, leidžiančios termovizorių nenuvarginant akių naudoti ilgą laiką.

Screenshot 2024 09 25 At 23.40.08

Kompaktiškas

LUMI serijos termovizoriai pasižymi ergonomišku dizainu, kompaktišku dydžiu (134×47×74 mm) ir lengvu svoriu (310 g) , todėl jį lengva nešioti kartu.

Specifikacijos

ModelisLUMI P13
Raiška256×192
Pikselio dydis,μm12
Šiluminis jautrumas NETD,mK≤20
Kadrų dažnis,Hz50
Objektyvas,mm13 F0.9
Matymo laukas, ° 13.5×10.1
Artinimas2~8
Aptikimo atstumas670
Dioptrijos-5~+5
EkranasAMOLED 1024×768
BaterijaKeičiamas 18650 m
Maks. veikimo laikas, (t=22°C)val6
Garso įrašymasTaip
Atminties talpa, GB32
Apsaugos klasėIP67
Saugos klasė lazeriuiClass 1
Maks. nuotolio ieškiklio atstumas, m1200
Darbinė temperatūra, °C-20 ~ +50
Svoris ,g (su baterija)310
Dydis, mm134×47×74