Nocpix ACE S60R termovizorinis taikiklis

6800,00 

Nocpix ACE serijos termovizoriniai taikikliai – tai naujausi InfiRay premium kokybės termovizoriniai taikikliai iš Nocpix serijos. Ši aukščiausios klasės linija išsiskiria pažangiomis technologijomis, kurios garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą, detalumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Išankstinis užsakymas

  • Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje
  • 3 metų garantija. Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas Lietuvoje
  • 100% Saugus Atsiskaitymas per PaySera sistemą

Premium kokybės linija Nocpix

Nocpix ACE serijos termovizoriniai taikikliai – tai naujausi InfiRay premium kokybės termovizoriniai taikikliai iš Nocpix serijos. Ši aukščiausios klasės linija išsiskiria pažangiomis technologijomis, kurios garantuoja neprilygstamą vaizdo tikslumą, detalumą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Premium kokybės vaizdo perdavimas

Šis termovizorinis taikiklis siūlo išskirtinę vaizdo kokybę su 1280 x 1024 raiška ir 60 mm objektyvu. NETD ≤18 mK šiluminis jautrumas užtikrina ryškų ir detalų vaizdą, netgi fiksuojant mažus temperatūros pokyčius. 50 Hz kadrų dažnis garantuoja sklandų vaizdo atnaujinimą, leidžiant aiškiai stebėti greitai judančius objektus. ACE S60R atveria premium klasės kokybės vaizdus, leidžia užfiksuoti net menkiausius temperatūros pokyčius sudėtingoje lauko aplinkoje.

S6OR

Reality+ Technologija

Naujasis InfiRay ACE serijos termovizorinis taikiklis  S60R pagamintas su Reality+ technologija.  Ši technologija pašalina „vaizdo triukšmą”, padidina vaizdo kontrastą ir išryškina detales, sukuria daug ryškesnį ir aiškesnį šiluminį vaizdą. Ši technologija lemia žymiai aukštesnę ir pranašesnę vaizdo kokybę.

R+ ACE

HD 2560×2560 AMOLED ekranas

HD 2560×2560 AMOLED ekranas suteikia neprilygstamą vaizdo kokybę ir tikslumą. Dėl itin didelės raiškos šis ekranas perteikia detalius ir ryškius vaizdus, kas yra itin svarbu stebint smulkias detales ar sudėtingus objektus. AMOLED technologija taip pat pasižymi sodriomis spalvomis, aukštu kontrasto lygiu, užtikrina aiškų vaizdą tiek dieną, tiek naktį. Ekranas ne tik patvarus, bet ir energiją taupantis, kas leidžia ilgiau naudoti prietaisą, nepakenkiant vaizdo kokybei.

Aptikimo galimybės

Dėl aukščiausios klasės šilumos jutiklio ir didelės raiškos ekrano ACE S60R gali pasigirti įspūdingu 3100 m aptikimo atstumu.

Screenshot 2024 09 25 At 22.08.25

Integruotas tolimatis

Nocpix ACE S60R su integruotu lazeriniu tolimatčiu, įmontuotu tiesiai į objektyvą, kuris leidžia greitai ir tiksliai nustatyti atstumą iki taikinio. Maksimalus matavimo atstumas iki 1200 m.  Medžioklės metu tolimačio naudojimas padeda greitai prisitaikyti prie skirtingų ar besikeičiančių nuotolių, padidindamas sėkmingo medžioklės šūvio tikimybę.

Screenshot 2024 09 25 At 22.17.32

Tikslumas su balistiniu skaičiavimu

Nocpix ACE S60R balistinis skaičiavimas padeda tiksliau numatyti ir koreguoti šūvio trajektoriją, taip pagerindamas šūvio tikslumą.  Ši funkcija sumažina atsitiktinių sužalojimų ir kitų saugos pavojų rizikas. Būkite užtikrinti ,kad kiekvienas šūvis būtų tiksliai atliktas.

Screenshot 2024 09 25 At 22.19.41

Vaizdo apdorojimas su Vision+

Perduodamas vaizdas dar niekada nebuvo toks aiškus – su Vision+ technologija termovizorius išsiskiria neprilygstama vaizdo kokybe, suteikdamas detalumą ir ryškumą net sudėtingiausiomis sąlygomis. Ši technologija suteikia itin didelį detalumą, ryškumą ir platesnį matymo lauką, leidžiantį vartotojui matyti aiškesnį, sodresnį vaizdą.  Artinant kartu su Vision+ technologija išvengiama vaizdo susiliejimo ir iškraipymų, net daug kartų priartinus vaizdą. Pure Vision Mode padidina vaizdo kokybę ir kontrastą sudėtingose aplinkos sąlygose, todėl objektai tampa geriau matomi, net esant itin blogoms oro sąlygoms.

Vision+

Konfortabilumas

ACE S60R išsiskiria ne tik estetišku dizainu, bet ir ypatingai lengvu korpusu, kuris užtikrina, kad net ilgai naudojant taikiklį jis neapsunkins naudotojo. Be to, įdiegti ergonomiško dizaino elementai, tokie kaip “švelnaus prisilietimo” mygtukai, kurie padidina bendrą komfortą naudotojui. Šie mygtukai reaguoja į lengvą spaudimą ar prisilietimą, nesukeldami jokios jėgos naudojimo ar nepatogumo naudotojui.

Konfortabilumas Ace

Apsaugos klasė IP67

Prietaisas yra visiškai apsaugotas nuo dulkių ir visiškai atsparus vandeniui, net jei yra panardintas iki 1 metro gylio iki 30 minučių. Tai garantuoja, kad Nocpix ACE S60R gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, įskaitant lietų, sniegą, ir purvą, taip pat atsparus vandens įsiskverbimui, kas leidžia jį naudoti net ir ekstremaliausiomis sąlygomis.

Screenshot 2024 09 25 At 22.23.48

Itin platus matymo laukas

14.7×11.7° matymo laukas leidžia fiksuoti didelį teritorijos plotą, suteikiant platų vaizdą apie aplinką. Tai leidžia jums lengvai pastebėti ir įvertinti aplinkos kontekstą be poreikio nuolat koreguoti prietaiso padėtį. Itin didelis matymo laukas 26×21° matymo laukas užtikrina, kad matote itin didelį plotą, net ir iš didesnių atstumų. Tai padeda geriau suprasti situaciją ir aptikti objektus.

Specifikacijos

ModelisNocpix ACE S60R
Raiška1280×1024
Pikselio dydis,μm12
Šiluminis jautrumas NETD,mK≤15
Kadrų dažnis,Hz50
Objektyvas,mm60 F1.0
Matymo laukas, ° 14.7×11.7
/26×21
Artinimas2~24
Akių priartinimas, ×1~3
Aptikimo atstumas3100
Dioptrijos-5~5
EkranasAMOLED 2560×2560
Baterijos talpaIntegruota 4000 mAh ir 18650 baterija
Maks. veikimo laikas, (t=22°C)val6
Balistinis skaičiuotuvasTaip
Integruotas tolimatisTaip, matavimas iki 1200m.
Nuotraukos, vaizdo įrašai, garso
įrašymas
Taip
Atminties talpa, GB64
WIFI ir mobilioji programėlėTaip
Apsaugos klasėIP67
Darbinė temperatūra, °C-20 ~ +50
Svoris ,g (su baterija)1300
Dydis, mm390×90×71