Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje

 

Rašykite mums: info@infiray-outdoor.lt

Informacija

Reikalinga pagalba?

Susisiekite su mumis +370 677 94009

Sekite mus

InfiRay pristato naują premium klasės prekių liniją „Nocpix“ – nauja kokybės ir inovacijų era

Prekės ženklas InfiRay Lietuvoje ir pasaulyje jau seniai garsėja dėl patikimų, aukštos kokybės sprendimų termovizorinių technologijų srityje. Šį rudenį InfiRay pristato išskirtinę naujieną medžiotojams – premium klasės prekių liniją Nocpix. Tačiau Nocpix nėra tiesiog dar viena naujiena – tai ilgą laiką tobulintos technologijos, sukurtos tiems, kurie vertina paprastumą ir aukščiausios kokybės įrangą. Nocpix produktai yra orientuoti į vartotojus, kuriems svarbu ne tik kokybė, bet ir pažangios techninės galimybės. Ši serija sukurta atsižvelgiant į medžiotojų poreikius ir yra skirta būtent tik jiems. Jei vertinate aukštą kokybę ir modernias technologijas, tačiau norite, kad valdymas būtų paprastas ir intuityvus, Nocpix yra būtent tai, ko ieškote.

Nocpix premium klasės linija iškelia naujus kokybės ir inovacijų standartus. Ši premium linija apima pažangius termovizorinius monokuliarus ir taikiklius, kurie išsiskiria net tik išskirtine vaizdo kokybe bet ir aukščiausio lygio techninėmis galimybėmis. Viena iš išskirtinių Nocpix linijos savybių – didelis dėmesys šiluminio vaizdo kokybei. Nocpix prietaisuose susijungia Reality+ ir naujoji Vision+ technologijos, kurios kartu sukuria neprilygstamą vaizdo kokybę.  Vision+ technologija, kartu su aukštos raiškos AMOLED ekranu, užtikrina itin ryškų vaizdą, o Reality+ dirbtinio intelekto algoritmai pašalina vaizdo triukšmą, padidina kontrastą bei išryškina smulkias detales. Šių technologijų derinys suteikia ne tik tikrovišką ir natūralų vaizdą, bet ir leidžia tiksliai analizuoti aplinką, fiksuojant net ir menkiausius temperatūrų skirtumus. 

 

Dsc07039


Nocpix
linijos prietaisai su F0.9 objektyvu, kuris praleidžia 20 % daugiau šviesos, palyginti su įprastu F1.0 objektyvu, todėl šios linijos prietaisų perteikiami vaizdai yra dar labiau ryškesni ir aiškesni.
Naujas revoliucinis šuolis termovizorinės technologijos srityje – 15 mK NETD šiluminis jautrumas ,kuris leidžia aptikti net pačius menkiausius temperatūros skirtumus. Tai užtikrina neprilygstamai detalų ir tikslų aplinkos vaizdą, suteikiantį aukščiausią analizės kokybę, bet kokiomis sąlygomis. Nepriekaištingas vaizdo aiškumas leidžia pastebėti pačias smulkiausias detales net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Tai ne tik technologinis proveržis, bet ir galingas sprendimas tiems, kurie siekia išskirtinės kokybės ir vaizdo kontrastingumo.

Sernas
Ace Lens Copy

Nocpix pristato dar vieną inovatyvų sprendimą – lazerinį tolimatį, integruotą tiesiai į objektyvo lęšį monokuliaruose ir taikikliuose. Ši naujovė užtikrina ypač tikslų ir greitą atstumų matavimą iki 1200 m, neprarandant prietaiso kompaktiškumo ir ergonomiškumo. Termovizoriniuose taikikliuose lazerinis tolimatis veikia kartu su balistiniu skaičiuotuvu, kuris automatiškai koreguoja taikiklio tinklelio poziciją pagal pamatuotą atstumą. Tai suteikia galimybę tiksliai pataikyti į taikinį net ir esant dideliems atstumams, užtikrinant nepriekaištingą šūvio tikslumą.

Ace 2024 09 Spoteris 001

InfiRay, pristatydama Nocpix ženklu pažymėtą liniją dar kartą įrodo, kad rinkoje nėra lygių jos siekiams sukurti aukščiausios kokybės produktus. Pirmosios Nocpix naujienos bus pasiekiamos jau šio rudens viduryje oficialaus atstovo Baltijos šalyse, UAB „Spoteris“ puslapyje www.infiray-outdoor.lt ir partnerių parduotuvėse.
Nepraleiskite naujienų apie Nocpix prekių liniją kuri taps nauju kokybės standartu!




Nemokamas pristatymas

Visoje Lietuvoje

Pirkimas lizingu

Lizingas be pabrangimo

Tarptautinė garantija

Aptarnavimas Lietuvoje

100% Saugus atsiskaitymas

Naudojant Paysera sistemą