Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje

 

Rašykite mums: info@infiray-outdoor.lt

Informacija

Reikalinga pagalba?

Susisiekite su mumis +370 677 94009

Sekite mus

Pirmasis tarptautinis Noxpic linijos pristatymas Vokietijoje

Pasaulinė šiluminių technologijų lyderė „InfiRay“ surengė pirmąjį tarptautinį „Noxpic“ produktų linijos pristatymą Vokietijoje. Renginyje dalyvavo daugybė partnerių iš viso pasaulio, o mes, kaip oficialūs atstovai galėjome prisidėti prie šio inovatyvaus renginio atstovaudami Baltijos šalims.

Img 1551

„Noxpic“ linijos pristatyme daug dėmesio buvo skirta ne tik technologijų pažangai, bet ir diskusijoms apie ateities vizijas bei strategijas, kaip šios naujovės gali lemti konkurencinį pranašumą tarptautinėje rinkoje. Renginio metu buvo aptarta, kaip naujausi šiluminio vaizdo apdorojimo ir AI algoritmai gali ne tik pagerinti įrenginių funkcionalumą, bet ir pakeisti pramonės standartus, suteikdami naudotojams unikalių galimybių sudėtingomis aplinkos sąlygomis.

Img 1498

Diskusijos metu su partneriais dalijomės įžvalgomis, kaip inovacijos „Noxpic“ linijoje gali tapti pagrindiniu šios prekės ženklo išskirtinumu. Aptarėme bendradarbiavimo galimybes ir technologijų taikymo sritis, kurios galėtų padėti formuoti ateitį šiluminio vaizdo srityje. Bendradarbiaudami su tarptautiniais partneriais, mes siekiame išlaikyti „Noxpic“ prietaisų lyderystę rinkoje, plečiant jų panaudojimo galimybes ir siekiant aukščiausios kokybės sprendimų.

Tokios diskusijos ir dalijimasis vizijomis padeda ne tik kurti pažangius produktus, bet ir stiprinti globalią bendruomenę, kurios nariai turi bendrą tikslą – diegti inovacijas, kurios formuos ateities technologijas ir pavers „Noxpic“ lyderiu tarptautinėje rinkoje.

Img 1587

Testuodami „Noxpic“ linijos prietaisus, iškart pastebėjome vieną svarbiausių technologinių naujovių – itin jautrų šiluminį detektorių, kurio NETD siekia ≤15 mK. Šis rodiklis leidžia prietaisui fiksuoti net pačius subtiliausius temperatūros skirtumus, todėl gaunami vaizdai yra neįtikėtinai aiškūs ir detalizuoti net sudėtingiausiomis sąlygomis – esant rūko, lietaus ar tamsos veiksniams. Naudojant „Noxpic“ prietaisus, nepriekaištinga vaizdo kokybė išsaugoma net ir tada, kai temperatūrų skirtumai yra minimalūs.

Dar viena svarbi savybė, kurią vertiname – tai integruotas tolimatis, įmontuotas tiesiai į objektyvą. Šis sprendimas ne tik pagerina naudojimo patogumą, bet ir sumažina prietaiso dydį, todėl jis tampa kompaktiškesnis bei patogesnis naudoti.

  Img 1561

„Noxpic“ serijoje taip pat naudojami pažangūs dirbtinio intelekto (AI) algoritmai, kurie reikšmingai pagerina šiluminio vaizdo apdorojimą ir padeda tiksliau atpažinti objektus įvairiomis sąlygomis. Dėl šių technologinių sprendimų galime drąsiai teigti, kad „Noxpic“ produktai yra žingsnis į priekį termovizijos srityje ir suteikia tikrą konkurencinį pranašumą.

Img 6272

Galime drąsiai teigti, kad „Noxpic“ linijos produktai atveria naujas galimybes tiems, kurie siekia aukščiausios klasės sprendimų, sujungiančių technologinį išskirtinumą ir naudojimo paprastumą. Šie prietaisai buvo sukurti taip, kad juos būtų itin lengva naudoti, tačiau tuo pat metu neprarandama nė viena funkcija ar efektyvumas. Patikimumas ir tikslumas be kompromisų yra pagrindiniai „Noxpic“ įrenginių bruožai.

Img 1528 Copy

 

Tai buvo ne tik galimybė sužinoti apie „Noxpic“ naujoves, bet ir stiprinti ryšius su pasauline InfiRay bendruomene.Šis renginys dar kartą patvirtino „InfiRay“ poziciją kaip lyderės šiluminių technologijų srityje, kuri diegia naujausius sprendimus ir siekia aukščiausios kokybės tiek vietinėse, tiek tarptautinėse rinkose.

Džiaugiamės, kad galime šiuos inovatyvius produktus pristatyti Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkoms, nekantraujame Jums parodyti jų privalumus!  Nauji „Noxpic“ termovizoriai jau netrukus taps prieinami mūsų klientams! Sekite naujienas ir sužinokite daugiau apie Noxpic mūsų svetainėje.

Nemokamas pristatymas

Visoje Lietuvoje

Pirkimas lizingu

Lizingas be pabrangimo

Tarptautinė garantija

Aptarnavimas Lietuvoje

100% Saugus atsiskaitymas

Naudojant Paysera sistemą